top of page

Publicatie Online pentru
Oamenii de Bună Credință
care s-au săturat
de promovarea urii 

Writer's pictureVocea Grasilor

PRIMUL NOSTRU COLEG la Vocea Grașilor. FABIANA BULZAN vrea ceea ce vrem și noi. O țară în care fiecare român să se simtă auzit și respectat. Bun venit în familia After Forty



Pe 1 septembrie am aniversat primul an de Vocea Grașilor. Pe 20 octombrie marcăm primul nostru coleg.

Colaborator voluntar, pentru că în etapa în care ne aflăm acum nu avem angajați full sau part-time.


FABIANA BULZAN este primul copil care se alătură proiectului nostru.

19 ani, din Oradea. Studentă anul I la Facultatea de Istorie, Relații Internaționale, Științe Politice și Științele Comunicării. Secția Relații Internaționale și Studii Europene.


Un copil a cărui scop în viață este o lume în care fiecare persoană să se simtă respectată și auzită. Are ca Valori Morale - Dreptatea, Respectul și Toleranța.

În ciuda vârstei fragede, se comportă ca un adevărat profesionist. Vineri am povestit prima oară. Iar duminică aveam pe mail primul ei articol. Ceea ce pentru un copil din generația smartphone, ni se pare senzațional.


Fabiana e un copil care nu se teme să devină adult. Și se comportă deja ca atare. Nu știm dacă o să-i placă cu noi. Sau dacă o să ne placă nouă cu ea. Viața nu e matematică.

Dar prima interacțiune cu ea ne dă speranțe. Există viitori adulți frumoși în România. Cu care se poate construi o țară de care să fim toți mândri.


Treaba noastră e să îi motivăm și să-i aducem la lumină.


Noi - la Vocea Grasilor - nu forțăm pe nimeni să ni se alăture. Dar avem ușa deschisă 24 / 24 pentru toți cei care simt că sunt pe aceeași frecvență cu noi.

Nu avem în această etapă buget să plătim colaboratori, dar oferim o platformă unde munca ta poate fi văzută. Și apreciată.


Copiii care vor să-și facă numele și munca auzite găsesc în noi un partener. Nu suntem încă la nivelul unde vom fi peste un an de zile. Dar toată lumea începe de undeva.

Noi - grupul AFTER FORTY - prin Vocea Grasilor și publicațiile pe care le vom dezvolta în etapele următoare, vrem să fim alături de copiii de azi / adulții de mâine. Îi vrem alături de noi.

Obiectivul nostru - pentru care am creat VoceaGrașilor.ro - este de a ajuta copiii care gândesc cu mintea lor să se facă auziți.

Vrem să-i încurajăm să se facă auziți prin munca lor, prin ceea ce fac. Nu prin penibil și senzațional ieftin - jenant. Ceea ce promovează acum societatea românească.


Nu ne interesează copiii dejecții de pe tik-tok și nici rebuturile umane de la show-uri de tipul insula iubirii sau survivor.

Ne interesează copiii pentru care viitorul începe obligatoriu cu urmatul unei facultăți. Care vor EDUCAȚIE și CIVILIZAȚIE. Copiii care pleacă la drum în viața de adult cu un cod clar de VALORI MORALE în setări.



Noi - AFTER FORTY - Vocea Grasilor - luptăm pentru DĂRÂMAREA BARIEREI care separă și astăzi tinerii de adulți pe plan profesional.

Știm sigur că România poate deveni o țară superbă prin oamenii ei atunci când va fi condusă pe toate palierele de o alianță formată din adulți cu experiență și o mare de tineri educați.


Putere maximă ghidată de experiență maximă. Nu unii contra altora, ci împreună.

Bătrânii vin cu știutul despre cum funcționează viața și lumea în ansamblul ei. Tinerii vin cu suflu proaspăt și credința că pot face lumea mai bună decât era când au găsit-o.


Trebuie să reușești să combini cele două mase - experiența cu tinerețea - și să găsești formula ca să le faci să lucreze împreună.


România poate deveni o țară care poate sta - mândră și fără să-i fie rușine - la masă cu orice stat sau putere a lumii.

În ultimii 30 de ani, bișnițarii și speculanții politici care au condus România au făcut ca adulților să le fie jenă de statutul de cetățean român atunci când intră în contact cu străinătatea.


Iar tinerilor, viitorilor adulți, le-au dat sentimentul de abandon.

România ultimilor 30 de ani și-a abandonat tineretul. Tinerii care au evoluat în adulți de care să fii mândru azi s-au bazat exclusiv pe ajutorul propriilor familii.

Asta e ceea ce credem noi. Și motivul pentru care existăm azi pe piață.

Știm sigur că abandonul pe care îl simt românii azi se datorează bișnițarilor de țară și partenerilor lor în intoxicare si dispreț față de om. Presa de lumea veche. Jegozenii.

Noi suntem aici și propunem un nou tip de media. Orientată spre români care vor un viitor civilizat. Care să ajute la crearea unei Românii a cărei cetățeni să se simtă iubiți și nici o clipă abandonați.


Spre oameni care POT FACE BINE. Dar au nevoie să fie încurajați și arătați lumii.


Iar când e de criticat, o facem omenește. Părintește. Nu dominați de ură, cum se practică azi.

Critică-l să-l faci să crească. Nu să-l îngropi. Dă-i aripi copilului. Nu încălțări de plumb.

Cum spune și Fabiana, prima noastră colegă, vrem o țară unde fiecare român să se simtă auzit și respectat.

Și pentru asta suntem dispuși să luptăm.



Cristian Boros
vocea banner pt web Large.jpeg
ROMANIA I WANT CIVILIZATA Large.jpeg
Lashes by Lexi Large.jpeg

BIHOR IS BEAUTIFUL

Giulia Blaj- Oradea Beach Volley 2024 - 12 of 103 Large.jpeg

DE LA BIHOR . RO

THE VOCEA GALBEN _ ALB _NEGRU STYLISH REGISTEREDwhite CU S 2 squre  Large.png
DA ONLINEUL 2024-2025 Large.jpeg
DA ONLINEUL 2024-2025 Large.jpeg
bottom of page