top of page

Publicatie Online pentru
Oamenii de Bună Credință
care s-au săturat
de promovarea urii 

Writer's pictureVocea Grasilor

ORBAN nu încurcă NATO. Dar nici un ungur nu merge să moară pentru criminalul zelenski. Și nici banii ungurilor nu ajută rușii vestici



Iohannis cerșește susținerea lui Biden și se oferă să cumpere din banii românilor avioane de luptă pentru criminalul zelenski. Ar trimite și copiii românilor la moarte fără să i se miște vreun rid pe frunte pentru șefia NATO.


La Orban, șeful ungurilor, a venit Jens Stoltenberg, actualul șef NATO. Să negocieze poziția lor. A ungurilor. Să-i împace și pe mizerabilii de americani și pe urmașii lui Attila.



NATO, uniunea militară care te apără pe timp de pace, își va strânge reprezentanții statelor membre pentru o petrecere la Washington, în perioada 9-11 iulie. Vor petrece în stil american și probabil vor decide să continue susținerea criminalului zelenski. Și a stării de teroare pentru țările din jurul ucrainei.


Stoltenberg a aterizat la Budapesta “pentru a sta și discuta agenda summitului NATO din 9-11 iulie care include sprijin pentru Ucraina și măsuri pentru a întări forța noastră de descurajare și apărare”.



Orban, ca răspuns, a continuat pe aceeași linie ca și până acum. Vrea să mențină Ungaria în organizațiile europene și în NATO, dar în același timp să o țină în afara războiului.


„Ungaria a spus clar astăzi că nu va bloca deciziile NATO care, deși diferă de evaluarea noastră rațională asupra situației, sunt împărțite și susținute de restul alianței”, a declarat Viktor Orban.

Adică, pe românește spus, nu vă încurcăm în mizeriile voastre de a continua și amplifica războiul. Suntem membri în echipă și asta e. Dar nici un ungur nu va merge să moară pentru că așa vrea zelenski sau biden. Și nici banii ungurilor nu vor fi folosiți ca să moară nevinovați pentru jocurile americanilor.



Văzându-l pe Orban, și cum este tratat de liderii mondiali, te întrebi cum ar fi ca și România să aibă un LIDER. CARE SĂ-I REPREZINTE PE ROMÂNI.


Unul la care să vină cei mari să-i negocieze votul. Un LIDER a cărui vot să fie licitat la greu de marii combinatori ai lumii. Pentru că amplasarea geografică a României înseamnă avantaj strategic care ar putea aduce beneficii imense românilor.


Dacă ar avea un lider, nu un manager pus să țină țara în picioare, la colț. Când ceilalți stau și discută la masa mare.


Cristian Boros


IMAGINI :

vocea banner pt web Large.jpeg
ROMANIA I WANT CIVILIZATA Large.jpeg
Lashes by Lexi Large.jpeg

BIHOR IS BEAUTIFUL

Giulia Blaj- Oradea Beach Volley 2024 - 12 of 103 Large.jpeg

DE LA BIHOR . RO

THE VOCEA GALBEN _ ALB _NEGRU STYLISH REGISTEREDwhite CU S 2 squre  Large.png
DA ONLINEUL 2024-2025 Large.jpeg
DA ONLINEUL 2024-2025 Large.jpeg
bottom of page