top of page

Publicatie Online pentru
Oamenii de Bună Credință
care s-au săturat
de promovarea urii 

Writer's pictureVocea Grasilor

Fritz a preluat modelul Birta. La Timișoara se lucrează și noaptea pentru finalizarea proiectelor. SE POATE și în România



Asfaltări de străzi noaptea. Până dimineața la 6. În România. No shit!


Până acum mai văzusem asta doar la Birta, our Major of Oradeatown. Când se turna noul Centru Civic. Și era surpinzător, total ne-românesc să vezi echipe de muncitori muncind pe șantier sâmbăta și duminica.



Acum modelul a fost preluat și de Timișoara.

Dominic Fritz, primarul care nu se teme să lupte cu țiganii, a publicat pe pagina sa de Fb imagini care anunță finalizarea asfaltării unei artere rutiere din localitatea de pe Bega.


Imaginile arată o echipă de asfaltatori care lucrează și noaptea. Cum e normal să se facă în orice țară civilizată. Unde se urmărește binele comunității, nu ciubucăreala. Să vrei să termini treaba, nu doar să treacă timpul.


"Am terminat azi noapte asfaltarea Căii Lugojului, de la intersecția cu strada Pădurea Verde până la sensul spre aeroport. Echipele SDM au lucrat până azi dimineață la 6" spune Fritz pe pagina sa de fb.


Ce arată Fritz la Timișoara și Birta la noi la Oradea este că se poate civilizație și în România. E nevoie doar de oameni de generație nouă care vor să facă treabă, nu ciubucăreală. E normal să câștige foarte bine pentru munca lor. Dar munca lor să fie una vizibilă. Și folosibilă pentru comunitate.



BIIIG LIKEEE și de la noi !


Cristian Boros


IMAGINI :

vocea banner pt web Large.jpeg
ROMANIA I WANT CIVILIZATA Large.jpeg
Lashes by Lexi Large.jpeg

BIHOR IS BEAUTIFUL

Giulia Blaj- Oradea Beach Volley 2024 - 12 of 103 Large.jpeg

DE LA BIHOR . RO

THE VOCEA GALBEN _ ALB _NEGRU STYLISH REGISTEREDwhite CU S 2 squre  Large.png
DA ONLINEUL 2024-2025 Large.jpeg
DA ONLINEUL 2024-2025 Large.jpeg
bottom of page