top of page

Publicatie Online pentru
Oamenii de Bună Credință
care s-au săturat
de promovarea urii 

Writer's pictureVocea Grasilor

Ciolacu mai ajută o dată PNL-ul. Alegerile pentru președinte și parlament vor avea loc în Luna Cadourilor. PM-ul preferă galbenul



Ciolacu mai ajută o dată PNL-ul.

Omul pus de pupetter-ii lui Iohannis să distrugă PSD-ul din interior a dus fostul partid al lui Dragnea în pole-position pentru alegerile parlamentare și prezidențiale.


Valul actual de dispreț în rândul votanților ar spulbera PNL-ul. Și l-ar trimite jos. Lângă UDMR și Șoșoacă.


Dar Marcel îi ține în viață.


La început de iulie, cei care conduc România s-au tocmit și au bătut palma ca alegerea președintelui să aibă loc pe 24 noiembrie, primul tur, respectiv 8 decembrie finala. Între ele, de ziua națională și a ProTv-ului - 1 decembrie, au pus alegerile parlamentare. O să râdem cu Bobonete și Esca și o să-i trimitem din nou să se ocupe de conducerea țării pe cei din găștile lui Ciolacu și Rareș Bogdan.



Dacă alegerile ar avea loc în septembrie, cum era stabilit inițial, PNL-iștii ar trebui deja să vadă care încotro s-o apuce. Pentru că dacă local au lideri care au fost votați în general cu peste 50% acolo unde au candidat, conducerea central / bucureșteană este una de scuipat atunci când o vezi pe stradă. Sau la televizor.


Lideri ca Bolojan, sau cum pare să devină Birta la noi în Bihor, sunt doar plimbați prin țigănia de București. Atunci când au loc alegeri interne sau e nevoie de arătat că partidul are și membri care fac treabă bună de timp îndelungat.


Dar nu stau niciodată mult în capitala București. Nu sunt doriți acolo.


Cele două partide dominante din România sunt conduse de oameni dintre care nu poți alege un candidat la primărie. Sau unul cu șanse la președinție.


Sunt gloate de impostori și combinatori, care își fac doar treburile pentru care nu au fost votați.


Și care doar profită de punerea în față a unui personaj capabil să aducă voturi. Sau să distrugă din interior partidul rival.


Model pe care pare să funcționeze și actualul PM Ciolacu. Un bugetar din naștere, născut să joace rolul bufonului. Dar care permite jucătorilor din culise să își facă nederanjați jocurile.


Cum a făcut acum și cu data alegerilor pentru președinte / parlamentari. A fost ferm și de neclintit pe poziție. Până n-a mai fost așa ferm.


Ciolacu a mimat că vrea alegerile în septembrie. Așa cum convenise cu partenerii din PNL. În primăvară. Pe vremea când PSD-ul era doar partenerul tolerat în conducerea țării. Partenerul care atunci când se pune masa mare în sufragerie își pune șorțul, ia tava în mână și așteaptă cuminte, în picioare, să fie chemat de stăpân.


captura Max.com

Cum făcea Bromhilda von Shaft, nevasta lui Django Unchained, când o chema personajul lui Di Caprio, stăpânul de sclavi. Era în aceeași cameră cu stăpânii. Ei la masă. Ea le servea masa.


România în raport cu conducerea UiE.


Doar că acum, după alegerile locale, partenerul PSD e în poziția în care îi poate da cu tava în cap stăpânului PNL.



Asta spun voturile după locale.


PSD-ul Poate face ca Django-ul lui Jamie Foxx în scena de final.


Când iese pe propriile picioare din conacul plin de cadavrele foștilor stăpâni. Cadavre pe care el le-a provocat. Și le mai și dă cu dinamita de nu mai rămâne nimic în picioare.


Ciolacu a ales echipamentul galben la CE 2024

Dacă Ciolacu chiar urmărea interesul propriului partid eram chemați la vot la începutul toamnei.


Și câștigau ai lui. PSD-știi. Nu pentru că ar fi buni de ceva. Ci pentru că actualii conducători centrali PNL îți provoacă silă.


Local mergi pe mâna celui care a făcut treabă. Dar pe cei de la capitală vrei doar să-i vezi plecați.


Pentru comunitatea în care trăiești contează doar liderul local. Ăla vrea să-ți fie ok. Pentru că și el trăiește acolo. Mai sus de el sunt doar ciubucari ordinari.



Dacă se vota în septembrie, de Crăciun vedeam la tv vânătoarea politicienilor de căkt care acum par de neatins. Tâlhari sătui alergați de tâlhari flămânzi.

Gestionarii banilor de la UiE vor fi primii alergați.



Așa, lucrurile se vor întinde până la iarnă. Românii se vor întoarce fericiți din vacanțe. Țara va trăi tot din cerșeala UiE. Prețurile vor continua să crească. Europa va fi cuprinsă tot mai mult de atentate și revolte. Evreii vor fi condamnați probabil pentru crime împotriva umanității și vor fi goniți în întreaga lume. Americanii își vor da în cap între ei să aleagă dintre un senil și un disprețuitor de oameni. Vor fi inventate noi povești. Va fi generată următoarea criză din care nu vom ști în prima fază cum să ieșim.


Și țara va fi condusă tot prin intermediul puppets-ilor gen Ciolacu / Ciucă. Și alții.


Nimic nou pentru România.


Și nimic să se poată schimba prin vorbă bună.



Cristian Boros
vocea banner pt web Large.jpeg
ROMANIA I WANT CIVILIZATA Large.jpeg
Lashes by Lexi Large.jpeg

BIHOR IS BEAUTIFUL

Giulia Blaj- Oradea Beach Volley 2024 - 12 of 103 Large.jpeg

DE LA BIHOR . RO

THE VOCEA GALBEN _ ALB _NEGRU STYLISH REGISTEREDwhite CU S 2 squre  Large.png
DA ONLINEUL 2024-2025 Large.jpeg
DA ONLINEUL 2024-2025 Large.jpeg
bottom of page