top of page

Publicatie Online pentru
Oamenii de Bună Credință
care s-au săturat
de promovarea urii 

Writer's pictureVocea Grasilor

BIRTA NU-I BOLOJAN. Primăria Oradea susține școala mai mult decât profesionala. 279 elevi și 136 de profesori au fost recompensați pentru rezultate remarcabile. A fost premiat și învățământul privat



Filarmonica de Stat din Oradea a fost gazda unui eveniment special dedicat celebrării excelenței în educație, în cadrul manifestărilor organizate cu ocazia Zilei Orașului Oradea.



Într-o atmosferă plină de emoție și recunoștință, 279 de elevi care au obținut rezultate remarcabile la olimpiade, evaluări naționale și alte competiții de prestigiu au fost premiați de către Primăria Municipiului Oradea, ca o recunoaștere a muncii și talentului lor.



Alături de aceștia, 136 de profesori care i-au îndrumat și susținut pe parcursul pregătirii lor au fost, de asemenea, recompensați pentru eforturile lor.


Pentru prima dată, la această ceremonie au fost premiați și reprezentanți ai învățământului privat preuniversitar din Oradea, un gest menit să evidențieze contribuția importantă a acestei categorii în creșterea standardelor educaționale ale orașului.




Anamaria & George Sereș


La ceremonie au participat primarul Florin Birta, viceprimarii Antonia Nica și Teofil Filimon, șeful Inspectoratului Școlar Județean Bihor, Horea Abrudan, precum și consilierii locali. De asemenea, profesori, părinți și alți invitați de onoare au fost prezenți pentru a celebra performanțele acestor elevi și profesori deosebiți.



Primarul Florin Birta a transmis un mesaj de apreciere și încurajare pentru tinerii premiați: „Suntem mândri de voi și de rezultatele voastre extraordinare. Ați demonstrat că, prin muncă și perseverență, se pot atinge obiectivele cele mai înalte. Acest eveniment trebuie să rămână o tradiție în municipiul Oradea, pentru că voi sunteți dovada vie că învățământul de calitate este fundația progresului într-o comunitate. Astăzi, suntem cu toții martorii acestui adevăr.”

Primarul Florin Birta

În plus, primarul a subliniat importanța sprijinului continuu pentru tinerii talentați, considerând educația un pilon esențial al dezvoltării locale:„Vreau să vă mulțumesc, dragi elevi, pentru tot efortul depus alături de profesorii și părinții voștri. Sunteți ambasadorii orașului Oradea în toată țara și în întreaga lume. Vă felicit pentru rezultatele deosebite și vă doresc mult succes în viitor!”



Premierea elevilor și profesorilor a fost un moment încărcat de emoție, în care au fost recunoscute eforturile și sacrificiile tuturor celor implicați în aceste performanțe, reafirmând rolul educației în progresul comunității.


Ceremonia face parte din seria de evenimente dedicate Zilei Orașului Oradea, subliniind valorile fundamentale ale comunității noastre: educația, excelența și solidaritatea.



IMAGINI / INFO

Biroul de Presă Primăria Oradea / Anamaria Seres

Comments


vocea banner pt web Large.jpeg
ROMANIA I WANT CIVILIZATA Large.jpeg
Lashes by Lexi Large.jpeg

BIHOR IS BEAUTIFUL

Giulia Blaj- Oradea Beach Volley 2024 - 12 of 103 Large.jpeg

DE LA BIHOR . RO

THE VOCEA GALBEN _ ALB _NEGRU STYLISH REGISTEREDwhite CU S 2 squre  Large.png
DA ONLINEUL 2024-2025 Large.jpeg
DA ONLINEUL 2024-2025 Large.jpeg
bottom of page